Budget Looks – Festival Outfit Inspiratie

De festival outfit moet uitgezocht worden! Zoals ik al een paar keer gezegd heb, kan ik echt niet wachten tot de festivals gaan beginnen. Vorige week ben ik met Koninginnedag naar Kingsday festival geweest en ik heb de smaak nu helemaal goed te pakken. Nog een paar weken tot Amsterdam Open Air en ik hoop zo erg dat het die dag lekker weer wordt. Ik heb ondertussen al aardig wat inspiratie opgedaan voor mijn festival outfit deze zomer. Het ligt alleen heel erg aan het weer wat ik aan doe.

Festival Look3

“I would rather have flowers in my hair than diamonds around my neck.”

Op Tumblr kwam ik deze foto tegen en dit is eigenlijk precies hoe ik mijn festival outfit voor me zie. Zoals je in mijn post over shorts heb kunnen lezen, draag ik in de zomer vaak shorts. Met festivals vind ik het heel leuk om deze shorts te combineren met stoere boots of All Stars. Ik heb ook een tijdje Vans gedragen, maar die vind ik tegenwoordig minder leuk. De afgelopen tijd heb ik veel New Balance gedragen. Ik heb bordeaux rode en donkerblauwe en ze lopen zo lekker. Deze sneakers vind ik alleen minder leuk onder shorts.

De festival outfit

Wat ik vorige zomer erg leuk vond om te dragen waren de tanktops waarbij je de zijkant van je bh ziet, zoals op bovenstaande foto. Ik had een witte van just female met een groot kruis erop. Jammer genoeg waren hier allemaal gaatjes in gekomen, maar ik heb nu een mintgroene van just female gekocht. Wat je op de foto ziet, is dat ze haar geruite overhemd om haar shorts heeft geknoopt. Deze stijl zien we opeens heel veel en is mede mogelijk gemaakt door de Jenner zusjes Kendall en Kylie. Ook Rihanna en Rita Ora zien we regelmatig met een omgeslagen overhemd. Eigenlijk is dit een super handige trend, aangezien je je overhemd weer kan aantrekken als het kouder wordt. Maak je festival outfit helemaal af met een paar armbandjes, een klein tasje of clutch en een stoere zonnebril.

Festival Look

 

T-shirt: Best Mountain / Shorts: Zara / Schoenen: Topshop / Tas: ASOS / Zonnebril: Topshop

Mijn festival lijstje

Ik heb al een aardig lijstje opgebouwd met festivals waar ik heen wil. Ik heb al kaartjes voor Voltt loves Summer en Amsterdam Open Air, maar er zullen er zeker meer volgen. Ik wil heel graag naar Edit, Solar Weekend, Henk op de helling, A day at the Park, 18hrs festival en Loveland. Zoals je misschien al een beetje door hebt, ga ik voornamelijk naar Techno festivals. Op deze festivals vind ik de sfeer echt heel fijn en er wordt hele chille muziek gedraaid.

Welke festivals staan op jullie lijstje? En wat voor outfit hebben jullie in gedachten?

Comments
 1. Karina

  Super leuk! Ik wil echt heel graag naar van die techno festivals! x

 2. Rachel

  Het leukste aan de zomer: festivals!
  Alleen al het aanschaffen van de perfecte outfit, makes me happy <3
  Je hebt echt een super leuke blog.
  Ik ga je volgen met bloglovin! Jij mij ook?:)

  xx Rachèl
  http://www.smoothiefresh.blogspot.nl

 3. lisa

  Ik heb hardfest fantasy island en defqon al achter de rug nu nog een weekend decibel ik droeg voornamelijk shord met een lekker zittend shird en dan een vest voor als het koud werd zoals jullie dus al zien ga ik meeste naar hardstyle festivals

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *