Budget Looks – Doutzen Kroes Style

Ho, stop. Eerst Beyonce, toen Gisele Bündchen en nu Doutzen Kroes voor H&M? H&M lijkt het goed voor elkaar te hebben met het strikken van gezichten voor campagnes. Gister liep ik de H&M op de Dam binnen en ik dacht nog: ha, dat meisje op die poster lijkt wel heel erg op Doutzen. Ik had namelijk nooit verwacht dat Doutzen model zou staan voor H&M, maar als ik de foto’s zie, ben ik toch wel heel enthousiast. Doutzen is namelijk het nieuwe gezicht van de zomercampagne. Daarbij is ook nog een hele mooie video geschoten in het beeldschone Mexico. Dat zorgt natuurlijk voor prachtige beelden.

Doutzen Kroes voor H&M

Het leven van Doutzen

Doutzen is een van de grootste modellen van Nederlandse bodem ooit. Ze doet het onwijs goed op dit moment en is niet weg te denken uit de modewereld. Doutzen lijkt het allemaal voor elkaar te hebben. Ze is gelukkig getrouwd met dj Sunnery James en die twee samen geeft natuurlijk het mooiste en liefste kindje ooit: Phyllon Joy. De familieplaatjes zijn om weg te smelten. Het gezin brengt vele uurtjes door op het strand en daarom leek het mij leuk om een look-a-like strandoutfit van Doutzen bij elkaar te zoeken.

Doutzen Kroes Style

Top: H&M / Shorts: ZARA / Hoed: Zign via Zalando / Tas: Topshop / Slippers: Havaianas via Zalando / Bikini: H&M

De Doutzen Kroes Style

Doutzen doet het in de modewereld op dit moment heel erg goed. Ze schittert nog altijd tijdens de modeshows van Victoria’s Secret en is daarnaast voor veel grote merken het gezicht. Van haar kledingstijl is minder bekend. De Doutzen Kroes style is niet echt bekend, aangezien we weinig streetstyle foto’s van haar te zien krijgen. Daarentegen is Doutzen wel vaak te zien op het strand in bikini’s en zomerse outfits. Vandaar dat ik een zomerse outfit van Doutzen uitgekozen heb. Ze brengt hier veel tijd door, als ze die heeft, met zoontje Phyllon en man Sunnery.

Doutzen Kroes Style2

Comments
  1. Nathalie

    Ik had zelf echt nooit verwacht dat Doutzen model voor H&M zou staan! Superleuk!

  2. Kimberly

    Ik vind haar echt een mooie vrouw

  3. elma

    Leuke look, lekker casual! Schattige foto met haar zoontje ook!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *