Do It Yourself – De Canvas Tas

Ik kondigde het al een paar keer aan, maar eindelijk is hij er dan: de eerste DIY van The Looks for less. Twee weken geleden schreef ik een post over de tote bag, de canvas tas met de grappige teksten. Een van de voorbeelden in die post was de tas van Souve met de tekst ‘Can’t Afford A Birkin’. Ik was heel enthousiast over deze tas en heb hem nu eindelijk in huis! Ik ben er onwijs blij mee en vind hem super handig. Het leek me een leuk idee om hem na te maken, want hoe moeilijk kan dat zijn? In deze post ga ik jullie dus door middel van een DIY laten zien hoe jij je eigen ‘Can’t Afford A Birkin‘ tas kan maken.

De DIY Canvas Tas

Benodigdheden canvas tas

Benodigdheden:

– Een canvas tas
– Een zwarte watervaste stift
– Een wit papiertje

Tas2

What to do?

Het is echt helemaal niet moeilijk om je eigen canvas tas te maken en je hebt er helemaal niet veel voor nodig. De tas zelf kost zo’n 2 euro, maar het ligt eraan waar je hem koopt. Je kan hem bijvoorbeeld hier kopen. De zwarte watervaste stift die ik gebruikt heb, is ook zo’n 2 euro. Het maken van zo’n tas is dus compleet budgetproof. Genoeg gepraat, we gaan aan de slag! Wat belangrijk is dat je tijdens het schrijven van de tekst, een wit papiertje in de tas legt. De zwarte stift kan namelijk doordrukken, waardoor je zwarte vlekken aan de andere kant van je tas kunt krijgen. Dit wil je natuurlijk niet, dus is het handig om een wit papiertje in de tas te leggen.

Eindresultaat canvas tas

 Meet van te voren op hoe groot te tekst is en hoe groot je dus kan schrijven. Als je namelijk de eerste letters erop gezet hebt, kan je niet meer terug en als je niet uitkomt, is dat zonde. Let dus goed op hoe groot je de letters schrijft en dat de letters allemaal even groot zijn (wel zo mooi). Als je de tekst volledig geschreven hebt, even laten droog en je hebt een super fashionable canvas tas en dat voor een budget prijs!

Tas4

Hier zie je de verschillen met de echt tote bag. Links de tas van Souve en rechts de DIY!

Heel veel succes!

Wat voor quote zouden jullie op de tas zetten?

Comments
 1. Idwerd

  Hele leuke DIY en ik vind jouw versie net zo mooi als die ernaast! Heel mooi gedaan.

 2. Elle

  Hele leuke diy en ook zo simpel, ik zou ‘m zeker doen als ik wist waar ik een canvas tas vandaan kon halen 🙂

  • The Looks for less

   Je kan de tas voor €2,25 kopen bij Pipoos, die zit door het hele land heen, maar hebben ook een webwinkel! Verder kan je het ook proberen bij houten speelgoedwinkels! Succes!

 3. Sara Strauss

  This is great! I love it! So cheeky!
  ~Sara

 4. Adorkable

  Leuk idee!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *