Celebrity Looks – Demi Lovato Style

Demi Lovato uitgelichte afbeeldingHoewel  de Amerikaanse Demi Lovato al sinds haar zevende in de spotlights staat, is ze in Nederland toch wat minder bekend. Aangezien de 21-jarige brunette inmiddels een aardig c.v. heeft opgebouwd vinden wij het tijd voor verandering. Naast haar acteer en zang skills staat ze namelijk ook bekend om haar goede looks. Lees hier onder meer over de Demi Lovato Style.

Carrière
Demi’s acteercarrière begon op 7-jarige leeftijd in de serie Barney & Friends. Na verschillende gastrollen in onder meer Prison Break te hebben gespeeld, mocht ze in 2007 meespelen in de Disneyfilm As the bell rings. Haar volgende Disney-klus liet niet lang op zich wachten. In 2008 speelde ze samen met de Jonas Brothers de hoofdrol in de film Camp Rock. Daarna speelt ze nog in diverse films en series. Op 23 september 2008 komt haar eerste album uit : Don’t forget. Met haar tweede album is ze een jaar later het voorprogramma van de tour van de Jonas Brothers. Nog een jaar later heeft ze de hoofdrol te pakken in de serie: Sonny without a chance. Maar dan wordt het Demi allemaal een beetje te veel, Demi blijkt aan zelfverminking te doen en aan een eetstoornis te lijden. Ze wordt opgenomen in een kliniek en hierdoor liggen de opnames van de serie een tijdje stil. Na een half jaar is Demi weer helemaal de oude.
In mei 2012 werd bekend dat Demi Lovato samen met Britney Spears de nieuwe juryleden zouden zijn van de Amerikaanse versie van X-factor. Tegenwoordig is Britney niet meer te zien als jurylid in de show, maar Demi nog wel. Afgelopen augustus werd bekend dat Demi ook enkele keren te zien is in het Amerikaanse programma Glee, als tobbende muzikante Dani.

Privé
Op de set van Barney & Friends leerde ze Selena Gomez kennen. Behalve collega’s werden ze ook  goede vrienden. Ook Selena’s ouders scheidden op jonge leeftijd en werd ondanks haar bekendheid op jonge leeftijd op school ook het middelpunt van pesterijen. Bij Demi uitte zich dit in zelfverminking en eetstoornissen, waarvoor ze uiteindelijk behandeld werd in een kliniek. Na haar middelbare school diploma in 2009 te hebben gehaald werd ze woordvoerster van de anti-pest organisatie PACER.
Demi was een tijd samen met That ’70 Show-acteur Wilmer Valderrama, maar zette afgelopen zomer een punt achter hun relatie. Op dit moment duiken er geruchten op dat de twee weer aan het daten zijn.

Demi Lovato style
De Demi Lovato Style is in de loop van de jaren drastisch veranderd. Was Demi anno 2011 en 2012 nog fan van hoedjes en ruitjesblousen, tegenwoordig staat de Demi Lovato Style voor hip en sexy. Demi zul je nooit zien in een saaie of brave outfit. Felle kleuren, diepe decolletés, of blote benen: Demi houdt het graag spannend. Haar golvende haar ook al alle mogelijke kleuren gehad: van bruin tot blond en zelfs blauw en daarna roze. Hoewel Demi in het verleden moeite had met haar eetpatroon, is ze tegenwoordig terecht trots op haar vrouwelijke vormen en laat die dan ook graag zien. De Demi Lovato Style kenmerkt zich vooral door laagjes. Denk aan een legging met sexy top en jasje. 

Voor jou hebben we de sexy in black-look uitgekozen waar Demi Lovato tijdens de Fox All-Star Party afgelopen augustus in te zien was. Ga net als Demi voor een zachtere make-om het sexy leer te compenseren.Demi LovatoDemi Lovato

1. Zwarte hemd van ASOS voor €16,17

2. Zwarte sandalen met hoge hak van ASOS voor €53,91

3. Zwarte leather look legging van ASOS voor €51,22

4. Zwarte blazer met leather look mouwen van ASOS voor €87,61

 

Comments
  1. Ania

    she is so cute 🙂

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *