Budget Items – De ronde zonnebril

Een paar weken geleden schreef ik al een post over de zonnebrillen trends van 2013. In deze post schreef ik over houten zonnebrillen en modellen met gekleurde spiegelglazen. Een trend die ik niet veel besprak, was de ronde zonnebril. Deze zonnebril zien we opeens heel veel en lijkt vooral onder de festivalgangers een grote hit te zijn. Op de website van Marie Claire vond ik een artikel over deze zonnebrillen trend.

Celebrities met een ronde zonnebril

De ronde zonnebril is onder de celebrities ook erg populair. Vooral Miley Cyrus en de Olsen Twins zijn gek op de brillen. Beiden worden regelmatig gezien met hun metallic Ray Ban ronde bril. Dit is overigens een erg populaire ronde soort. Ook de grote zwarte ronde brillen zijn een groot succes. Deze zien we al een aantal jaar onder het mom van “hoe groter, hoe beter”.

Celebs Round2Ashley Olsen, Poppy Delevingne en Miley Cyrus met ronde zonnebrillen.

Een festival zonnebril

De ronde bril wordt ook vaak als festival zonnebril gezien. Dit komt doordat de bril vaak gedragen werd door hippies en hippies weer geassocieerd worden met festivals. Op festivals zie ik de zonnebril dan ook vaak voorbij komen en ik vind het er erg hip uitzien. Ik weet alleen nog niet of ik zelf met zo’n zonnebril zou rond lopen. Ik vind het wel erg leuk staan, maar weet niet of het iets voor mij is.

Ronde zonnebril3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Zwarte zonnebril van Topshop 2. Ronde bril via Nelly 3. Metallic bril van Topshop 4. Bruine zonnebril van Zalando 5. Zwarte bril van ASOS

Where to buy?

De zonnebril kan je in heel veel winkels kopen. Webshops die erg handig zijn bij het zoeken naar een ronde zonnebril, zijn ASOS en Topshop. Zij hebben beide een speciale pagina met ronde zonnebrillen. Dit is dus ideaal voor bij het zoeken. Vooral Topshop heeft erg leuke modellen in veel kleuren en grote en kleine maten. Ook webshops als Zalando en Nelly hebben een ruim assortiment aan zonnebrillen.

Wat vind jij van deze trend?

Comments
 1. Bertine

  ronde zonnebrillen moeten bij je passen vind ik, ze staan niet bij mij..

 2. Sophie

  Ik vind ze erg tof, bij sommige mensen staan ze echt perfect.

 3. Katie

  Ah ik vind ronde zonnebrillen zo tof! Jammer dat ik meestal een gewone bril op heb, waardoor ik geen zonnebril kan dragen :c

 4. nathalie

  Die is zooo leuk!

 5. Sharon (Style Chameleon)

  Nummer 5 van Asos is mijn favoriet!

  http://www.style-chameleon.com

 6. princess

  helemaaal tof!!! zowiezo nummer 5 😉 prachtig

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *