Budget Items – De Ripped Jeans

De ripped jeans zagen we al voorbij komen in de look-a-like outfit post over Miranda Kerr. Daarin droeg ze een broek uit de Mango collectie waar ze zelf model voor staat. De ripped jeans, ook wel gescheurde broek, zien we deze zomer veel voorbij komen in verschillende varianten. De variant die we het meest zien is de boyfriend jeans met scheuren. Daarnaast zien we ook veel skinny jeans met scheuren en gaten.

Ripped jeans-1

Hoe draag je de ripped jeans?

Ik had een beetje moeite in het begin met het dragen van een gescheurde broek. Ik heb namelijk een boyfriend jeans variant die ook goudkleurige studs op de zakken heeft. Hij is echt heel leuk, maar ik wist gewoon niet wat ik erbij aan moest. Ondertussen heb ik dat wel een beetje door. Ik vind het namelijk het leukst om de broek zo casual mogelijk te dragen, dus met een basic wit of grijs t-shirt. Soms draag ik er ook een blouse op, dat maakt de outfit wat fijner. Qua schoenen is het ook niet altijd makkelijk. Ik vind de broek het leukst staan met hakken eronder, maar aangezien ik bijna geen hakken draag, zijn ballerina’s ook een goed alternatief voor mij. Het is ook leuk om lage sneakers onder de broek te dragen. Rol de broek aan de onderkant een keer op en je krijgt een nonchalante look.

Voorbeelden Ripped Jeans

 

 

 

 

 

 

 

1. Ripped jeans van Mango 2. Boyfriend gescheurd model van ZARA 3. Skinny gescheurde jeans van H&M

De gescheurde broeken van Zara

Voor deze zomer wil ik er nog een leuke broek bij en ik ben even gaan zoeken op internet. Bij Zara hebben ze ontzettend veel ripped jeans en in heel veel modellen, bij zowel de ‘Dames’ als ‘TRF’ collectie. Ze hebben zowel boyfriend jeans als skinny jeans en zowel lange lengtes en 7/8ste modellen. Er zijn broeken met heel veel scheuren en gaten en broeken die wat subtieler zijn. Zo is er dus voor iedereen een juist model. Ook Mango en H&M hebben leuke modellen in hun collectie.

Comments
  1. Florien

    Leuke inspiratie, lijkt mij ook wel wat, zo’n ripped boyfriend jeans. Liefs

    On diraît que c’est la mode

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *