Budget Items – Crop tops

De crop tops is een trend deze zomer die ons weer een reden geeft om naar de sportschool te gaan. Deze zomer is het namelijk de bedoeling dat je je buik laat zien. Dat wordt dus racen naar de sportschool. Deze trend zien we niet voor de eerste keer. In de jaren ’80 was dit namelijk ook al een hit bij de hippies, maar zoals altijd komen trends natuurlijk weer terug. Je houdt ervan of je vindt het helemaal niks, maar toch zien we al veel mensen met de t-shirts rondlopen. Het moet alleen nog even wat beter weer worden, want ik raad het af om ze met dit regenachtige weer aan te trekken.

Celebrities met crop tops

Als ik aan deze trend denk, denk ik als eerste aan Rihanna. Ik denk eigenlijk dat zij de trendsetter hiervan is. Rihanna wordt vaker gezien met blote buik dan met een lang t-shirt. Ook Beyonce houdt van de cropped trend. Nou hebben ze allebei ook een prachtig lichaam, dus voor hen geen reden om ze in de kast te laten liggen.

Cropped Tops1

Strepen: Urban Outfitters / Madeliefjes: Urban Outfitters

Hoe draag je de shirts?

Wat ik persoonlijk heel leuk vind, is om de crop tops te combineren met shorts. Vooral voor naar het strand is het een leuke en luchtige look. Wat ik afraad, is om onder de tops een t-shirt te dragen. Dit kan er namelijk een beetje truttig uitzien en dat willen we natuurlijk niet. Topshop en Forever21 zijn sites die helemaal vol staan met crop tops, maar ook Urban Outfitters heeft een ruim assortiment. Voor degene die Urban Outfitters nog niet kennen: dit is een site met vooral ‘hipster’ kleding en dus ook ideaal voor een outfit naar festivals! Het is dus ook geen wonder dat zij zoveel cropped tees op de site hebben staan.

Cropped Tops2

 

Roze: Topshop / Geel met wit: Topshop / Wit: Topshop

Wat is jullie favoriet?

Comments
 1. Mireille

  Wat een mooie site!
  Ik vind Crop tops erg leuk, maar vind mijn buik er helaas niet strak genoeg voor.. Het kan ook wel met een hemdje eronder maar dat is toch minder vind ik. Maar misschien deze zomer als ik wat bruiner ben!

  liefs Mireille
  dresslikemi.com

 2. Tessa

  Helemaal leuk, ik vind cropped tops echt geweldig. Afgelopen zomer heb ik ze al veel gedragen en dat ga ik deze zomer zeker weer doen!

 3. diolifestyle

  LEUKE ITEMS!

 4. Florien

  Jaaa zo gaaf! Ik ben echt fan van crop tops haha; nu moet het wel even zomer worden! Liefs

  On diraît que c’est la mode

 5. I scream beauty

  Heel erg leuk!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *