Budget Looks | Cheryl Cole stijl

Van Girl Band naar Solosucces

Cheryl Cole is geboren op 30 juni 1983 en is een Engelse zangeres. Ze werd bekend door haar deelname aan Popstars welke ze ook won, daarna was ze een van de leden van girl band ‘Girls Aloud’. Ze zingt al vanaf haar twaalfde maar hiervoor heeft ze nooit in een andere groep gezongen. Cheryl’s eerst solo optreden was in 2008 met de single ‘heartbreaker’ met Will.i.am. De samenwerking tussen de twee beviel zo goed dat Will.i.am werd benaderd om de nummers te produceren voor haar eerste soloalbum. Cheryl’s eerste eigen solo single ‘Fight For This Love’ verscheen in oktober 2009 en bereikte de nummer 1 positie en werd daardoor een van de bestverkochte platen van dat jaar in Engeland.

Cheryl Cole stijl

 

 

Haar liefdesleven

Cheryl Cole had een relatie met voetballer Ashley Cole. Ze zijn getrouwd in 2006. Hun huwelijk werd veel besproken en was vooral in Engeland erg veel te zien in de media. Vooral toen bekend werd dat Ashley meerdere malen was vreemd gegaan. Halverwege 2010 heeft het stel besloten te gaan scheiden. Door haar bekendheid die ze inmiddels al had heeft ze de naam Cole als achternaam behouden.Cheryl Cole stijl

 

Cheryl Cole stijl

Cheryl Cole voor L’Oreal

Nu Cheryl Cole weg is bij Girls Aloud heeft ze veel meer tijd over om zich te focussen op haar uiterlijk en te zeggen: “because i’m worth it”. Dat allemaal voor haar baan als model voor cosmeticabedrijf L’Oreal.
Onlangs heeft de zangeres een enorme tatoeage op haar onderrug en billen laten zetten. Het hele idee waar Cheryl Cole model voor staat draait om natuurlijke schoonheid, dus de tatoeage die ze heeft laten zetten daar heeft ze L’Oreal (volgens Mirror) niet blij mee gemaakt.

Cheryl Cole stijl

Cheryl cole stijl

 

Cheryl-Coles-latest-tattoo-2217915

 

 

Cheryl Cole stijl

Er is niet veel nodig voor Cheryl Cole om er mooi uit te zien. Dus als ze extra tijd neemt om zich op te maken dan heeft ze het talent om mensen over hun eigen voeten te laten struikelen van verbazing. Cheryl Cole’s stijl straalt altijd glamour! Op het podium of op het scherm, in een bodycon of maxi jurk de zangeres ziet er altijd stijlvol uit. Als de zangeres op de rode loper verschijnt zie je haar vaak met lange jurken. De man die verantwoordelijk is voor veel van haar outfits is ontwerper Julien Macdonald.

Cheryl Cole stijl

 

Cheryl Cole stijl

 

Cheryl Cole stijl

 

Cheryl Cole stijl bestaat uit leuke flirterige items, jurkjes, rokjes, galajurken, casual kleding en haar enorme collectie van hakken. Het gerucht gaat dat ze meer dan 20.000 paar schoenen heeft.

Voor een casual look gaat Cheryl voor denim, meestal in een donkerdere tint dan de klassieke blauwe jeans. Daarop draagt ze vaak print t-shirts, blousjes, kleurrijke jasjes en riemen in allerlei soorten en maten.

Cheryl Cole stijl

 

Cheryl Cole stijl

 

Cheryl Cole stijl

 

Cheryl Cole stijl

Om de looks beter te bekijken klik dan op de afbeelding zodat de foto groter wordt.

Cheryl cole stijl

 

Cheryl Cole stijl

 

1. Grijs rokje van €18,22 nu voor €12,36 bij Asos

2. Witte wijdvallende top van €24,95 nu voor €7,49 bij Bulls and Birds 

3. Zwarte handtas voor €39,95 via Zalando

4. Zwarte zonnebril voor €5,90 via Forever21 

5. Blauwe pumps voor €69,95 via Zalando

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *