Celebrity Looks – Emma Watson Style

Emma-Watson_4Emma Watson werd op 15 april 1990 geboren in Frankrijk als dochter van twee advocaten. Toen haar ouders een aantal jaar later gingen scheiden is Emma met haar moeder naar het Britse Oxforshire verhuisd waar ze ook naar school ging. Hier werden haar creatieve talenten al snel ontdekt en blonk ze uit bij het schrijven van gedichten en het maken van tekeningen. Toen de school een aantal jaar later werd gevraagd of ze misschien een meisje kenden die geschikt zou zijn voor een rol in de Harry Potter films hoefde ze niet lang na te denken. Dat zou wel eens wat voor Emma kunnen zijn.

De Emma Watson Style

Op negen jarige leeftijd werd Emma gecast voor de rol van Hermione Gragner die ze gedurende 10 jaar in 8 verschillende films heeft vertolkt. Hoewel Hermelien weinig heeft met mode, laat Emma buiten het witte doek zien dat ze hier wel een oogje voor heeft. Haar stijl blijft niet onopgemerkt en op twintig jarige leeftijd mag ze de Elle Style Award in ontvangst nemen.

Toen Emma haar prijs in ontvangst nam zei ze dat ze nooit veel nadenkt over wat ze aantrekt, maar dat ze gewoon aandoet wat ze leuk vind. Een goede tip voor iedereen die de Emma Watson style adoreert.

Emma Watson for Burberry

Emma’s stijl kunnen we in een woord omschrijven als klassiek maar met een trendy touch. Een tijd lang gingen er geruchten dat Emma het gezicht zou worden van Chanel en hiermee collega actrice Keira Knightley zou opvolgen. In 2009 ontstond wederom een gerucht over een campagne van Burberry welke later werd bevestigd.
Watson bevestigde tegenover een blogger dat ze mode vergelijkbaar vind met kunst, dat ze als schoolvak heeft gehad. Ze voegde hier nog aan toe dat ze mode een geweldige verlenging vind van de kunst waarin ze erg is geïnteresseerd.

Emma5De bekende Burberry campagne.

embedded_4f5abe35e09765.81177375Emma Casual.

emma watson style

Emma op de rode loper tijdens het filmfestival in Cannes.

Comments
  1. Ania

    She is amazing !!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *