Celebrity Looks – Shop de stijl van Ciara met een OTTO kortingscode

Ciara StijlOTTO geeft meer mode dan je aan kan…. in deze slogan kan ik me ook helemaal vinden. Vroeger bestelde ik eigenlijk nooit online bij OTTO maar toen een vriendin onlangs een nieuwe outfit showde en vertelde dat ze het bij OTTO had besteld was ik helemaal positief verrast. Ze had echt een hele leuke blouse, een rokje en vest besteld voor een zeer fijn prijsje! Daar moest ik natuurlijk meer van weten en ik ben meteen gaan kijken. De webshop van OTTO heeft zoveel verschillende categorieën dat ik even niet zo goed wist waar ik naar moest kijken. Maar ik had net een celeb post geschreven over Ciara en moest daarbij nog de ´Look for Less´ zoeken. Ha! komt dit even goed uit dacht ik want er is vrijwel geen andere webshop die zoveel verschillende items verkoopt als OTTO. Dus ik heb daar de Ciara look bij elkaar geshopt! Verderop in deze post zie je het resultaat.

Over Ciara

Ciara is een Amerikaanse zangeres die in Nederland is doorgebroken door haar samenwerkingen met artiesten als Justin Timberlake en Enrique Iglesias.
Ciara is opgegroeid in diverse plaatsen in de Verenigde Staten en woonde ook nog een tijdje in Duitsland. De oorzaak hiervan was het werk van haar vader, hij werkte bij defensie en moest daardoor vaak verhuizen. Ciara wilde van jongs af aan al zangeres worden. Voor haar grote doorbraak zong ze al in een meidengroep en schreef ze al eigen liedjes.

De doorbraak

Samen met Sean Garrett schreef Ciara het nummer ‘Goodies’ wat zorgde voor een doorbraak in de V.S en Europa. Na dit succes keerde ze terug in de Nederlandse hitlijsten met de nummers ‘Taking back my love’ samen met Enrique Iglesias en met ‘Love Sex Magic’ in samenwerking met Justin Timberlake.

Enrique CiaraCiara samen met Enrique Iglesias tijdens een optreden.

Ciara Stijl

De kledingstijl van Ciara is de afgelopen jaren nogal veranderd. In het begin van haar carrière zong de zangeres meer in het R&B genre maar inmiddels heeft zich dit veel meer ontwikkeld richting de popmuziek. Dit is ook te zien in haar kledingstijl. De laatste jaren ziet Ciara er stoer en stijlvol uit en kan ze trends op de juiste manier vertalen naar haar eigen stijl. Door haar strakke lichaam loopt Ciara weg met crop tops in combinatie met een kokerrok en een goed paar hakken. Bekijk hieronder een aantal geweldige Ciara outfits ->

The Look For Less

Deze look van Ciara vind ik superstoer en is helemaal van nu door de crop top die ze aanheeft. De pumps maken de outfit uitermate geschikt om een avondje mee uit te gaan en een leuk detail is dat ze ook een knalgeel horloge draagt. Bij OTTO heb ik deze look een stuk goedkoper gevonden en dat heb ik vooral te danken aan de OTTO kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op alle mode bij OTTO. Gebruik code : 11974 om 10% korting te ontvangen op alle mode.
The Look For Less
Shop de items via de volgende linkjes->
1. Denim gilet voor €59,99 via OTTO
2. Ketting voor €18,99 via OTTO
3. Geel horloge voor €39,95 via OTTO
4. Witte crop top voor €7,99 via OTTO
5. Gele pumps voor €49,95 via OTTO
6. Jeans voor €26,00 via OTTO

(LET OP: op de bovenstaande prijzen krijg je dus nog 10% korting met de kortingscode!)

Love life

Ciara is onlangs 28 jaar oud geworden en op haar verjaardag kreeg ze de grootste verrassing ooit. Haar vriend Future (die rapper en producer is) ging op zijn knieen en vroeg Ciara ten huwelijk. Nadat Ciara met ‘ja’ antwoordde kreeg ze een 15 karaats diamanten ring om haar vinger geschoven en deelde ze het volgende op haar Twitter ; If I’m Dreaming I Don’t Want To Wake Up..Aaaaaahhh!!!:)
Ciara Twitter
Het is momenteel nog niet bekend wanneer ze in het huwelijksbootje zullen stappen.
Ciara en Future

Ciara met haar aanstaande echtgenoot.

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *