Celebrity Looks – Cara Delevingne Style File

De Cara Delevingne style

Als jongere zusje van Poppy en Chloe Delevingne doet Cara het heel erg goed. De drie zussen staan in Engeland bekend als ‘Society’s hottest sisters’. Cara is namelijk niet de enige is de familie met de good looks. Ze treedt als model in de voetsporen van zus Poppy die al wat langer in het vak zit. Naast topmodel is de Cara Delevingne style ook heel erg bekend en kan ze zichzelf stijlicoon noemen. Haar stijl zou omschreven kunnen worden als stoer en vrouwelijk. Cara houdt heel erg van leren jasjes en dan vooral van haar leren jasje van Burberry (te zien op de foto’s). Naast haar leren jasje is ze fan van t-shirts met grappige teksten. De witte t-shirts met teksten als Where’s the Food en Last Clean T-shirt zijn haar lievelingsshirts. Cara won vorig jaar Model of the Year 2012 tijdens de British Fashion Awards.

Cara Delevingne Stylefile2

Cara & Humor

Humor heeft Cara sowieso. Behalve dat ze heel goed kan poseren, vindt ze het namelijk ook heel leuk om gekke bekken te trekken. Ze post dan ook regelmatig gekke foto’s van zichzelf op instagram. Vorige week postte ze nog een foto van zichzelf met drie uilen op wie ze, naar eigen zeggen, gek was. Een paar dagen later postte ze twee foto’s van zichzelf waarop te zien was dat er vogelpoep op haar gezicht zat. Ze bleek toen toch wel iets minder fan van vogels te zijn, maar ze schaamt zich nergens voor! Nog niet helemaal overtuigd van de humor van Cara? In een aflevering van kookprogramma ‘Well Dunn’ kookte zij samen met vriendin en model Jourdan Dunn shrimp tempura’s. Cara’s kookkunsten zorgde voor een aflevering met veel humor. Je kan het filmpje hier bekijken.

Cara3

Cara & Muziek

Cara heeft naast haar modellenwerk ook ambitie om te zingen. Ze zal binnenkort samen met best friend Rita Ora een album gaan opnemen. Rihanna liet al weten dat ze Cara graag wilt helpen door haar zangles te geven. Cara is niet helemaal onbekend in de muziekwereld. Een paar maanden geleden had ze een relatie met One Direction zanger Harry Styles en even leek het erop dat ze een relatie zou hebben met zanger Jake Bugg, maar ook dit lijkt alweer voorbij te zijn.

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *