Budget Tips – De voordeligste kortingscodes van nu

Sale, sale, sale. Al die items die je eerst net te duur vond, zijn nu precies de goede prijs. Dat betekent shop till you drop. Maar het wordt nog beter, online kan je alle leuke items in de sale vaak ook nog een shoppen met super voordelige kortingscodes! Vind hier de beste kortingscodes van nu en shop zo met nog meer plezier.

Forever 21
Met deze code is het dubbel feest bij Forever 21. Het is er al sale, maar met deze kortingscode krijg je nog eens 30% extra korting op de items in de sale! Een van mijn favorieten is deze top met een glitter kruis. Eerst kostte hij €13,75, in de sale €9,99. Haal daar nog eens de 30% van af en je komt op een super leuke top voor … €7,02?! Alles bij elkaar bespaar je zo €6,73, daar koop je bijna een tweede shirt voor.

74518314-02De Glittered Cross Top van Forever 21

Nelly
Of je nu op zoek bent naar schoenen, leuke jurkjes, beautyproducten, accessoires of kleding voor je broer; bij Nelly zit je altijd goed als je op zoek bent naar de laatste trends. Wat wil je eigenlijk nog meer? Nog mooier is dat de website ook regelmatig een super voordelige kortingscode beschikbaar stelt. Op dit moment scoor je bij Nelly je kleding zonder verzendkosten. Tip: vergeet niet te kijken naar alle leuke items in de sale! Scoor je Nelly kortingscode hier

181189-0014_1shop de clutch van Friis & Company nu voor nog maar €22,95 en zonder verzendkosten

Glossybox
Met deze kortingscode krijg je de Glossybox van april gratis als je abonnee wordt. Zonder de kortingscode is de Glossybox al de moeite waard. Voor maar €14,95 per maand ontvang je de fijnste beautyproducten, waar je normaal minimaal het driedubbele aan kwijt zou zijn. Vooral handig voor de beauty lovers die stiekem iedere maand meer kwijt zijn aan make up  en beauty producten dan hen lief is (jup, ik ben er een van). Bespaar op deze manier veel geld en ontvang iedere maand de leukste producten thuis. De Glossybox van april is op de website van het bedrijf te bekijken, zo weet je meteen wat je gratis krijgt met deze kortingscode. Ook Glossyboxen van afgelopen maanden verschijnen op de website. Vind de kortingscode hier.

aprilbox

De Glossybox van April met o.a. Rodriguez parfum, BB cream, nagellak, hairspray en bodycream

H&M
Elke liefhebber van H&M gebruikt ze wel, de kortingscodes die altijd wel online staan. Zo niet, dan heb je wat gemist! Het bedrijf heeft regelmatig een super voordelige kortingscode online staan, wat voor velen (en voor mij) de reden is om online te gaan bestellen bij het bedrijf. H&M is van zichzelf al lekker goedkoop, maar met deze kortingen is het shoppen nog leuker. Vind hier alle kortingscodes die op dit moment open staan bij H&M.

HEMA fotoalbums
Om je vakantiegevoel van deze zomer nog langer vast te houden, is het leuk om een fotoalbum samen te stellen met alle leuke foto’s die je hebt gemaakt. Dat het bij HEMA lekker makkelijk is om te doen wisten we al, maar met 20% korting op alle albums wordt het maken van een fotoalbum wel erg verleidelijk. Sla je slag en maak iedereen jaloers met jouw fabulous vakantie foto’s. Vind de code hier.

Welke kortingscode is jouw favoriet?

Comments
  1. Monique

    Ik hou inderdaad van de kortingscodes van H&M.

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *