Budget Looks – Rita Ora Style

Rita Ora werd op 26 november 1990 geboren in de stad Pristina, wat ligt in het huidige Kosovo. Voordat ze 1 jaar werd verhuisde ze met haar ouders naar het Verenigd Koninkrijk waar ze al op jonge leeftijd begon met zingen en acteren. In 2004 begon ze haar carrière met een bijrol in de film Spivs, waar ze straalde naast actrices Linda Bassett en Kate Ashfield. Rita begon haar zangcarrière door te gaan zingen in verschillende Londense cafés en haar talent en aura van een superster bleven hier niet onopgemerkt. Nadat ze in 2007 en 2008 eerst te horen was in singles van Craig David en Tinchy Stryder, werd het Amerikaanse platenlabel ROC Nation (onder leiding van niemand minder dan Jay-Z) getipt over deze opvallende Engelse. Een paar dagen later stapte Rita op het vliegtuig naar New York en sindsdien gaat haar carrière als een speer. Ze was te zien in de clip Forever Young van Jay-Z en Mr. Hudsun, scoorde in 2011 een hit met haar single ‘Hot Right Now’ en bestormde in 2012 de hitlijsten met het lied ‘How we do (party)’.

Rita Ora Style

Naast een gouden keeltje, heeft Rita ook nog eens een goede Fashion feeling waarmee ze zich momenteel heeft ontpopt tot een heus stijlicoon. Ze mixt regelmatig goedkopere items van Asos en Topshop met designer stuff en de Rita Ora style wordt dan ook wel omschreven als Hip-Hop meets Glamour. Samen met goede vriendin Cara Delevingne gaat ze de uitdaging met haar kledingkast aan en creëert ze gedurfde en uitbundige outfits. Regelmatig schijnen de it-girls zelfs items van elkaar te lenen en daar kunnen wij natuurlijk weer van smullen!

rita ora looks

Rita Ora’s nieuwe aanwinst

Natuurlijk bleef de Rita Ora Style niet onopgemerkt in de modewereld. Haar overweldigende uitstraling en modieuze looks laat vele monden openvallen en dat moeten ook Madonna en dochter Lourdes gedacht hebben. Rita is namelijk het nieuwe gezicht van hun Material Girl collectie en dat is wellicht nog maar het begin van wat de modewereld haar te bieden heeft..

rita ora style

Jumpsuit: Zalando / Zonnebril: H&M / Horloge: Iwantthatmusthave / Sneakers: Zalando

 

Comments
  1. Tessa

    Ze heeft inderdaad een erg leuke en unieke stijl!

  2. Ania

    great jumpsuit 🙂

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *