Budget Looks – Grunge Style

Met het binnen komen van alle nieuwe collecties, heeft ook de grunge style zijn intrede gedaan. Deze stoere stijl wordt gekenmerkt door onder andere gescheurde kleding, de houthakkers blouses en nonchalante kapsels. Lees hier meer over de grunge style en shop de look for less!

Grunge

Grunge is een stroming die oorspronkelijk is ontstaan in de nineties. Rock bandjes als Nirvana brachten de nonchalante en edgy stijl aan het grote publiek. Kenmerkend aan de bandleden was dan ook de gescheurde en versleten ogende kleding. Na de jaren negentig is het even stil gebleven rondom deze stijl, maar eind dit jaar komt hij weer helemaal terug. De grunge style van nu is edgy en stoer, maar kan ook heel sexy worden gedragen. Je hoeft namelijk helemaal geen rocker te zijn om je in deze stijl te kleden. Combineer bijvoorbeeld een blouse met schotse ruit met een chique leren rok. Maak af met een paar killer heels en je bent klaar om het nachtleven in te duiken.

grunge style
Grunge inspiratie van Mary Kate Olsen, Ashley Tisdale en Rachel Bilson

The Grunge Style For Less

Shop hier twee verschillende looks met grunge style voor een fijne prijs. Met deze twee voor jullie geselecteerde outfits wil ik laten zien dat je deze trend zowel super stoer, als vrouwelijk kan dragen.

grunge style

Outfit 1: T-shirt: Nelly €22,95/ Blouse: H&M €19,95 / Shorts: H&M €24,95 / Hoedje: H&M €9,95 / Cut-out Boots: New Look €59,99

Outfit 2: Top: H&M €9,95 / Rok: New Look €24,99 / Ringen: New Look €6,99 / Horloge: ASOS €31,23 / Clutch: ASOS €65,07 / Schoenen: Nelly €79,95

 

Wat vinden jullie van de grunge style?

Comments
  1. Ania

    great inspirations! 🙂

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *