Budget Look – Beyonce in witte blazer

Beyonce is een van de beste en succesvolste  zangeressen aller tijden. Op dit moment is ze bezig met haar Mrs. Carter World Tour, waarvoor ze eerder dit jaar ook al in Nederland op het podium stond. De kaarten daarvoor waren al snel uitverkocht en dit is niet zonder reden. Deze dame is super getalenteerd! Naast dat ze ontzettend goed kan zingen, heeft Beyonce ook de looks en het charisma. Scoor hier haar look voor less.

beyonce-mrs-carter-world-tour-600x450Beyonce

Beyonce in witte blazer
De witte blazer, de trend van de zomer van 2013. Gelukkig hoeft hij nog niet terug in je kledingkast, wit is ook deze herfst en winter een gewilde kleur. Maak indruk met een geheel witte outfit, of kies net als Beyonce voor één wit kledingstuk. Beyonce draagt op de afbeelding een stijlvolle witte blazer, gecombineerd met zwart. Natuurlijk draagt ze haar statement high heels, want die schoenen zou ze het liefst altijd dragen.

Beyonce lookBeyonce in witte blazer, shop hier de look: Top: H&M €9,95 / Zonnebril: ASOS €15,62 / Top: H&M €9,95 / Blazer: Topshop €46,40 / Broek: Nelly €29,95 / Hoedje: H&M €9,95 / Nagellak: Catrice €2,99 / Pumps: New Look €45,00

Beyonce en haar high heels
Ze doet er alles op, repeteren, shoppen, of naar een basketbal wedstrijd met hubby Jay-Z. We dachten dat we Beyonce nooit zonder hoge hakken zouden spotten. Toch is ze na de geboorte van dochtertje Ivy Blue regelmatig platte schoenen gaan dragen. Na de bevalling kreeg ze meer last van haar voeten en daarbij hebben hoge hakken natuurlijk ook nadelen wanneer je op pad gaat met een jong kind. Beyonce hoeft er in ieder geval niets om te geven, want Jay-Z heeft er helemaal geen problemen mee.

“Jay vindt me mooi in platte schoenen! Dat was een verrassing, want hij had me nog nooit in schoenen zonder hakken gezien. Hij houdt meer van een natuurlijke stijl, als ik relaxed ben en mezelf kan zijn.”

Comments
  1. Tessa

    Fijn geprijsde outfit heb je gecreëerd en naar aanleiding van een leuke look!

  2. Nina

    Leuk! Ik vind dat de witte blazer net als de zwarte blazer echt een musthave is! Komt altijd van pas en je kunt hem bij veel outfits combineren 🙂

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *