Budget Items – Loafers

Naast de espadrilles, de cut out boots en sandaaltjes hebben we deze zomer nog een schoenentrend, namelijk de loafers. De schoenen zijn zowel een trend voor mannen als voor vrouwen. Degene die Keeping Up With The Kardashians kijken, weten dat Scott Dissick een groot fan van deze schoenen is. In een van de afleveringen van het zevende seizoen gaat Scott op krokodillenjacht om handgemaakte schoenen van krokodillenleer te maken. Oke dat is dan misschien iets te overdreven en iets te duur. Gelukkig zijn er ook budget loafers en ik ben voor jullie op zoek gegaan naar een paar mooie varianten.

Celebrities met de schoenen

Onder de celebrities zijn de schoenen erg populair. In deze tijd is het namelijk niet meer stom om op platte schoenen te lopen. Vroeger was het een soort taboe in Hollywood en moest iedereen op high heels lopen. Tegenwoordig zijn ballerina’s, gympen en espadrilles ook van harte welkom. Celebrities die gek op loafers zijn, zijn Olivia Palermo en Miranda Kerr. Miranda is gek op haar schoenen met luipaardprint en Olivia heeft zo veel modellen dat ze nooit twee keer dezelfde aan hoeft. Olivia is ook een voorbeeld van een celebrity die niet altijd op hakken hoeft te lopen om er vrouwelijk uit te zien. Zij draagt veel ballerina’s en andere platte schoenen en het staat haar prachtig.

Celeb loafers2Jessica Biel, Olivia Palermo en Miranda Kerr met de platte schoenen.

De loafers

De loafers zijn er in veel verschillende modellen en kleuren. Bij modeketen Zara hebben ze veel schoenen met kleurtjes en bij Topshop en ASOS hebben ze leuke printjes. De schoenen maken je outfit classy en zijn ideaal om naar je werk te dragen. Vooral in de lente zijn ze heerlijk, aangezien je dan nog vaak de struggle tussen gympen en sandalen hebt. De schoenen zijn op veel verschillende manieren te combineren. Wil je een nette look? Combineer ze dan met een skinny jeans en blouse. Wil je toch net iets meer opvallen? Ga dan voor de schoenen met een leuke print, zoals een zebra- of tijgerprintje.

Loafers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Zwarte schoenen met detail hak van Topshop 2. Panterprint van ASOS 3. Blauwe variant van Zara 4. Oranje variant van Zara 5. Schoenen met pailetten van Nelly

Welke schoenen zijn jouw favoriet? En zou jij ze dragen?

 

Comments
  1. BirdPlanet

    Die zwarte zijn mooi!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *