Budget items | designer tassen look-a-like

Je ziet je favoriete stijlicoon pronken met geweldige outfits en al die prachtige designer tassen. Je droomt van die tas maar troost je door jezelf te vertellen dat die tas gewoon buiten bereik is. We willen de designer tassen allemaal wel hebben, maar voor de meeste onder ons zijn de mooiste designer tassen van de bekende merken toch vaak onbetaalbaar of anders is het een kwestie van jaren sparen. Om toch te kunnen genieten van deze luxe tassen ben ik voor jullie op zoek gegaan naar de populaire tassen van de grote designers alleen dan een voordeligere variant. En dat is best goed gelukt. Ze zullen natuurlijk wel iets anders zijn en het verschil is ook dat de tassen vaak niet echt leder zijn, maar van imitatieleer. Maar hé, het is nu wel mogelijk om een look a like designer tas die je favoriete stijlicoon ook heeft,  te rocken.

Designer tassen

Kan jij mij vertellen welke nep is en welke echt? (hint: de linker tas is echt) De echte designer tas, Proenza Shouler kost €1255 en de look a like kan je shoppen voor €59,95 bij Modemusthaves.

Naamloos2

Deze Hermes bag is wereldwijd zo bekend dat iedereen hem wel wil hebben. De prijs van zo’n tas start vanaf 6500 dollar, maar ze bestaan ook van 12.000 dollar of meer. Shop nu de look a like voor €47,99 via Spartoo.

designer tassen

Deze ‘Lutetia’ clutch van Saint Lauren (rechts) is maar liefst €690. De linker clutch kan je kopen via Sarenza voor maar €49,00

Designer tassen

Iedereen in ‘fashion world’ heeft het over de Céline bag. Hij is ook heel erg mooi dus heel gek is het niet dat iedereen de designer tas wilt hebben. Deze Céline tas kost ongeveer €1500 maar de prijzen variëren heel erg. De look a like (rechts) is voor €44,95 verkrijgbaar bij Hippe-hebbedingetjes.nl

Waarom zijn de tassen zo duur?

De reden waarom de designer tassen zo duur zijn komt niet alleen door luxe grondstoffen zoals krokodillenleer of gestegen productiekosten. De klant speelt ook een belangrijke rol in de prijsstijging. Hoe hoger de prijs en hoe exclusiever het object, hoe liever de klant het heeft. Daarbij moeten de luxe merken investeren in chique winkels en personeel. Ook de advertentiecampagnes kosten een fortuin.

Welke designer tassen zou jij wel willen bemachtigen?

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *