Budget Items – De Grote Clutch

Alles past er in: je mobieltje, pasjes, cash en wat make up. De grote clutch is super handig en helemaal in! Je spot hem op alle internationale catwalks, maar ook op straat. Geef je outfit een speciale touch met de grote clutch en lees hier met welke varianten je goed voor de dag komt.

transparante clutch

de transparante clutch

Show what’s inside – de transparante clutch

Designer Valentino bracht de transparante clutch in de mode met zijn collectie op de catwalk. Vanaf dat moment zien we veel varianten daarop (for less!) en zelfs DIY tutorials voor de transparante clutch. Nooit meer het probleem dat je je mobieltje niet kan vinden. De transparante clutch is naast dat hij super leuk is, ook lekker overzichtelijk. Verder is hij ook te combineren bij al je outfits, want veel neutraler kan het materiaal niet. Zorg wel dat je oplet wat je in de clutch stopt, want sommige dingen zijn niet voor ieders ogen bestemd.

Go wild – de dierenprint

Show your wild side met de dierenprint clutch. Mijn favoriet is de panterprint. Je kan kiezen voor een clutch die geheel de panterprint heeft, maar ook eentje met details daarvan. Ook varianten met (nep!) krokodillenleer en zebraprint zijn bijvoorbeeld heel leuk. De trend van de dierenprint is dan ook erg breed, het is maar net wat jij het leukst vindt. Ben vooral niet bang om te experimenteren en combineren met deze trend.

dierenprint clutch

Make a statement – … met kleur

De clutch met de felle kleur was vorig jaar ook al in, maar dit jaar komt hij weer helemaal terug in het groot. Draag hem bijvoorbeeld bij je oversized jas of een little black dress en maak af met killer heels. Kleuren die deze winter in zijn, zijn onder andere rood, wit, blauw en groen.

kleur

Shine bright like a diamond

Of je nu een avondje gaat stappen of gewoon de straat op gaat, met een glanzende clutch maak je extra indruk. Je kan kiezen voor een clutch met allerlei glitters, maar mijn favoriet is de basic kleur met glans. Ga voor een zwarte variant die te combineren is met al je outfits of ga voor een parelmoer glans voor een avondje uit.

glanzende clutch

shop de trend voor less!

Hier heb ik een overzichtje voor jullie met de leukste (en betaalbare!) grote clutches in deze trends.

grote clutchShop de trend van de grote clutch: 1. Nelly €29,95  / 2. Friis & Company €52,95 / 3. ASOS €58,56  / 4. Nelly €14,95 / 5. New Look €14,99/ 6. Friis & Company €69,95

Comments
  1. Lieze

    Oooh, ik hou zo veel van clutches!

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *