Budget Items – Beanies

Met het weer deze zomer zal je ze nog niet altijd kunnen dragen, maar in de herfst en winter gaan we ze volop terug zien. De beanies. Celebs als Cara Delevingne en Rihanna zijn liefhebbers, maar ook op de catwalk zien we ze terug. Vind hier de leukste beanies voor less!

Hoe draag je een beanie?

Je kan bij heel veel outfits beanies dragen. Hieronder staan drie verschillende outfits met beanies. De beanie wordt bij de eerste outfit gedragen door Elin Kling als statement item. De hele outfit is classy en zwart en de gekleurde beanie trekt de aandacht. Hier wordt hij ook gedragen als classy item, maar hij geeft de outfit net die fashionable extra touch.

Rihanna draagt de beanie stoer en casual. Op deze foto combineert ze hem met leren jasje, crop top, split skirt en sneakers. Haar beanie, top en rok komen uit haar collectie voor River Island van deze zomer. Ook komt er een herfst en winter collectie van Rihanna in de winkels te liggen. Ook deze collectie zal veel van dit soort stoere beanies bevatten.

De derde outfit komt van de catwalk van DKNY (fall/winter 2013-2014). Je ziet hier dat drukke prints makkelijk te combineren zijn met een eenvoudige zwarte variant. Zorg wel dat de onderkant van je outfit basic zwart is, zodat de drukke print niet gaat overheersen.

beanies

Beanies

Hieronder heb ik drie leuke beanies voor jullie uitgezocht, die lijken op de beanies van hierboven. Ik vind dat River Island en ASOS de leukste hebben, maar je kan ze praktisch overal online kopen. Ook bij bijvoorbeeld Nelly, Forever 21, New Look en Top shop kan je terecht.

beanies

River Island €16,00 / ASOS €15,62 / ASOS €9,11

Doe jij ook mee aan deze trend?

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *