Budget items | Bontjassen

Bontjassen, you hate it or love it. De catwalkshow zat in elk geval vol met modellen in bont. Alle grote modehuizen hebben wel een bont-item in hun collectie met Chanel als toppunt. Vooral kleurrijke bontjassen zijn hot! Je kunt het zo gek niet bedenken. Volumineus en opvallend. Niet alleen de bontjassen zijn erg hip dit najaar maar ook bontdetails doen mee. Bontmouwen, tassen met bont en bontsjaals geven elke look net even iets extra’s.
Je zag tijdens de Fashionweeks vele verschillende soorten bontjassen van zowel nep bont als echt bont. Zoals Karl zei na afloop van zijn Chanel show: ‘You cannot fake chic, but you can be chic in fake fur’. Niet alleen Karl koos voor namaakbont, meerdere modehuizen hebben hiervoor gekozen. Toch zijn er altijd een aantal die liever met echt bont werken. Ik zie het verschil in elk geval niet.

Celebs in Bont

Ik heb hieronder een aantal celebrities geselecteerd met de mooiste bont items.bontjassenBontjassenDe Olsen twins hebben beide gekozen voor bont. BontjassenJay-Z en BeyonceBontjassenRihanna droeg een prachtige rode bontjas eerder dit jaar.bontjassenAlicia Keys is een ‘Girl on Fire’ in haar grijs beklede lederen jas.BontjassenBontjassenKate Moss straalt keer op keer door te kiezen voor bontBontjassenBontjassenOlivia Palermo komt stijlvol, maar toch comfortabel voor de dag in een bontvest.

 

Bontjassen for less

De prijs voor bontjassen is vaak erg prijzig. Daarom heb ik online shops afgespeurd om de mooiste en warmste jassen met een lekker vachtje voor je te selecteren tegen een betaalbare prijs.BontjassenDit leuke bontjasje is maar €29,95 bij C&ABontjassenShop het zwarte bont vestje voor €19,90 via C&A Bontjassen

Shop de bontvest voor €33,75 via Forever21BontjassenBestel deze bontjas voor €97,60 via AsosbontjassenDeze bontjas komt van de WE voor €99,95Bontjassen

Deze bontjas kan je bestellen bij Marks and Spencer voor £79,00

Een bontjas is niet echt handig voor regen of sneeuw maar het is wel heerlijk warm en zo zacht. Ik vind een bontjas er erg stylish uitzien, maar ik vind het niet heel erg verantwoord dat het vachtje zo van een dier is getrokken. Daarom ga ik voor fake fur! Voor het najaar heb je dus echt een bontjas (mits de trend wat voor jou is) nodig en hoe dikker en opvallender hoe beter.

Comments
  1. Ania

    great inspirations 🙂

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *