ASOS is de grootste online fashion- en beauty webshop van Engeland. De webshop wordt elke dag bezocht door miljoenen modeliefhebbers over de hele wereld. Je kunt hier kleding, accessoires, beautyproducten en meer vinden voor vrouwen én mannen. ASOS verkoopt hun eigen label en vele bekende, grote merken en designers kom je tegen in deze shop. Je kunt gewoon vanuit Nederland bestellen bij ASOS en het wordt gewoon gratis bij je thuisbezorgd!

ASOS kortingscode

ASOS verstrekt ook vaak kortingscodes. En ook in 2013 zijn er veel ASOS kortingscode beschikbaar. Klik op het plaatje hieronder en houd de ASOS kortingscode in de gaten. Er is regelmatig een leuke ASOS kortingscode of actie online.

 

tlfl - kortingscode asos

 

 

Wat verkoopt ASOS?

De klanten willen hun kasten vullen met de nieuwste trends voor de beste prijs en verwachten dan ook van ASOS dat ze gelijke of betere kwaliteit dan de concurrenten aanbieden.
Ze doen een poging om ieder zijn smaak en stijl tegemoet te komen, daarom bieden zij 65.000 aparte kledinglijnen, verspreid over dameskleding en herenkleding, schoenen en accessoires, naast de sieraden en beauty collecties.

Op dit moment verkoopt ASOS meer dan 850 wereldwijde en lokale merken inclusief American Apparel, New Look, Ralph Lauren’s Denim & Supply en Polo labels, Jack & Jones, Cheap Monday, Zadig & Voltaire, Lazy Oaf, Adidas, Esprit en Benetton.

Asos.com heeft ook specifieke websites voor de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië. De website is er in zes verschillende talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Russisch. Tevens accepteert Asos.com betalingen in 15 verschillende valuta’s. Bespaartip: het is verstandig om je bestelling in Britse ponden af te rekenen omdat je zo de omwisselingskosten in de valuta niet bij ASOS betaald maar alleen via je bank. Als je in euro’s betaald gebeurd dit twee keer.fashion-finder-thumb

Asos outfit&looks

Bij ASOS gaat het niet alleen om winkelen. Ze hebben op de website een apart hoekje genaamd outfit&looks. Hier kan je ideeën met elkaar delen over bijvoorbeeld de komende trends maar je kan er ook outfit inspiratie opdoen. Het is een zeer grote inspiratiebron voor alle vrouwen met een gevoel voor mode. De items die je kan shoppen op asos.com worden verkocht tegen een prijs die de klanten zich kunnen veroorloven. Asos zorgt er voor dat alle producten voldoen aan de wensen van de klant.

tlfl - kortingscode asos2

Distributie van ASOS

Het hoofdkantoor van ASOS bevindt zich in Camden, Noord-Londen. Ze hebben ook een 24-uurs klantenservice kantoor in Hemel Hempstead terwijl het centraal distributiecentum in Barnsley is. Vanaf Barnsley verzenden ze bestelling naar klanten in meer dan 190 landen over de hele wereld.
In 2012 openden ze kantoren in New York en Sydney en in 2013 openden ze kantoren in Lille, Berlijn en Shanghai.

ASOS in cijfers

ASOS heeft een lange weg afgelegd sinds Asos.com in 2000 is gelanceerd. Ze zijn nu een wereldwijde mode en beauty webshop met meer dan 17.5 miljoen bezoekers per maand.

Met ingang van augustus 2013 is 64% van de totale omzet van buiten het Verenigd Koninkrijk. ASOS verzendt de bestellingen gratis naar meer dan 237 landen vanuit het magazijn in het Verenigd Koninkrijk.

Hoe gebruik je de Asos kortingscode?

Ben je klaar met shoppen? Dan wil je natuurlijk dat je bestelling zo snel mogelijk thuis is om aan te trekken! Meestal heb je je bestelling binnen twee dagen thuis en maximaal 10 dagen thuis. Of het moet heel raar lopen met bijvoorbeeld feestdagen. Goed even een stapje terug. Voordat je wat kan bestellen heb je een account nodig. Vul zorgvuldig je gegevens in en kies de manier hoe je je bestelling wil betalen. Bij je laatste stap kan je je Asos kortingscode invullen als deze beschikbaar is. Als je geen haast hebt bij je bestelling kies dan voor de ‘Standard Shipping’, de verzending is dan gratis. Is je bestelling toch niet helemaal naar wens dan kan je je bestelling binnen 28 dagen retour zenden.

effiecient-retailing