Celebrity Looks – Ariana Grande Style

Ineens zagen we haar naast de nonchalante rapper Mac Miller op televisie in de clip van het nummer ‘The Way’. Een onschuldig ogend meisje-meisje met een gouden keeltje die de noten net zo hoog kan raken als niemand minder dan Mariah Carey. Wie eens goed keek, herkende haar als Nickelodeon-ster. Nickelodeon is een televisiezender die waar ooit ook sterren als Miley Cyrus en Vanessa Hudgens begonnen zijn. Terug naar de clip: weg rode haren en capuchons, hallo eigen look. De Ariana Grande Style staat voor zwierige, korte jurkjes, bloemenprints en torenhoge hakken.

Privé

 

ariana grande gezicht

De 20-jarige Amerikaanse zangeres met Italiaanse roots werd vijf jaar geleden bekend door haar rol in de Broadway-musical 13. Daarna kreeg ze een rol in de highschool-serie Victorious waarin ze het personage van de overenthousiaste Cat vertolkte. De Nickelodeon-serie eindigde in februari in de Verenigde Staten, maar daarmee is het personage van Cat niet ineens van de buis. Op 8 juni begon namelijk de spin-off genaamd Sam & Cat, verwijzend naar de twee hoofdpersonen die een kamer delen. Ondertussen slaat Ariana als zangeres een hele andere weg in. Hoewel, de dramakant die Ariana normaal voor haar personage Cat gebruikt, komt ook terug in haar muzieknummers door alle mierzoete uithalen. Of al die aandacht nog niet genoeg is, zet ze ook regelmatig filmpjes waarin we covers van bijvoorbeeld Bruno Mars en Adele horen op YouTube. Op 30 april brak ze als solo-artieste echt door met Popular Song in samenwerking met Mika. Na haar hit met Mac Miller is begin september is haar debuutalbum Yours Truly uitgekomen. Go Ariana!

 

 

De Ariana Grande Style

 

Ariana spotten we niet veel buiten de rode loper en andere pr-momentjes om. Maar gelukkig is daar Twitter. Ariana deelt dan ook regelmatig selfies van haar schattige outfits, die altijd haar vrouwelijke kant benadrukken. Heeft ze een keer geen bloemenprint op haar jurk of rok, dan steekt ze zichzelf in het roze, in kant of gaat ze gehuld in glitters. Haar haren zitten tegenwoordig altijd in de krul en draagt ze half opgestoken, met vaak nog een strik in haar bruine krullen of een bijpassende haarband. Zoals je hieronder op de eerste en derde foto kan zien, is Ariana niet te beroerd een paar killer heels twee keer naar een evenement te dragen. En de brunette beseft goed dat overdaad schaadt. Een rok met een drukke print combineert ze altijd met een effen top en bovendien zijn sieraden bij deze look ook een beetje too much. Kijk en leer!

Ariana Grande draagt altijd jurkjes

 

Om net zo girlie voor de dag te komen als Ariana, hebben we wat budget items op een rijtje gezet voor je. Tip! Je kan ook prima zelf een lange bloemenrok maken. Koop een stuk elastiek op de markt en een katoenen lap stof met een vrolijk bloemenprintje en je bent zo klaar. Maar deze rokken liggen nu ook volop in de schappen.

 

collage 2

 

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *