Budget Looks – Alessandra Ambrosio Style

Alessandra Ambrosio kennen we van haar werk als Victoria’s Secret angel. Sinds 2000 steelt ze de show op de catwalk van het lingeriemerk. Alessandra wist al vanaf haar 8ste dat zij model wilde worden en dat is haar goed gelukt. Op haar twaalfde deed ze mee aan de Braziliaanse Elite Model Look wedstrijd en dit is haar succes geweest. Haar eerste grote opdracht was de Braziliaanse cover van ELLE. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de modellenwereld. Toen ze voor het eerst naar New York kwam, leende Gisele Bundchen haar appartement aan haar uit voor twee weken en stond Adriana Lima haar bij als tolk.

Alessandra Ambrosio Coachella style

De Braziliaanse heeft zeker gevoel voor stijl. Ze draagt graag vrolijke en comfi kleding, maar met een stoer tintje. Een paar weken geleden was ze op Coachella en stal ze de show met haar oufits. Haar Coachella outfits zijn een van de meeste bekende van Coachella 2013. Samen met twee vriendinnen was ze te zien in vrolijke shirts met sjaals en veel accessoires. Veel modesites schreven dat de twee vriendinnen, die op de foto’s te zien zijn, niets minder dan Miranda Kerr en Candice Swanepoel waren. Dit bleek helemaal niet waar te zijn en als je ook maar een beetje goed kijkt, zie je dat dit complete onzin is. Ook verloofde Jamie Mazur en dochtertje Anja waren aanwezig op het festival.

Coachella3

Alessandra in dip dye trend

Zoals ik in mijn dip dye trend post al zei, gaan we deze zomer veel ombre kleding zien. Alessandra Ambrosio heeft deze trend als een van de eerste celebs opgepakt en op een goede manier. In haar outfit komt zie je de kleur blauw overal terugkomen. Het is een hele stoere maar vrouwelijke outfit. Een frisse en fashionable outfit voor van deze zomer. Ik heb een look-a-like outfit bij elkaar gezocht en natuurlijk zoals altijd voor een budget prijs.

Alessandra Ambrosio1

Tas: Zara / Shorts: Vero Moda / Dip dye blouse: Vero Moda / Zonnebril: ASOS / Sandalen: Les Tropeziennes

Comments
  1. Adorkable

    Leuk zeg dat blauwe dip dye shirt! Daar houd ik van.

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *