Budget Looks | Adriana Lima stijl

Adriana lima stijlAdriana Francesca Lima is geboren op 12 juni 1981 in Salvador da Bahia, Brazilië. Ze is nu vooral bekend als een van de gezichten van Victoria’s Secret. Adriana Lima is sinds 2000 een angel bij Victoria’s secret. Van 2003 tot 2009 was ze het gezicht van cosmeticabedrijf Maybelline.

Hoe begon haar carrière?

Adriana Lima heeft er nooit aan gedacht model te worden, hoewel ze wel vele schoonheidswedstrijden had gewonnen op de lagere school. Adriana Lima had een vriendin op school en zij wilde graag meedoen met een modellenwedstrijd. Zij wilde dit niet alleen doen en dus deed Adriana Lima ook mee. Ze hebben toen beiden hun foto’s opgestuurd en al gauw werd Adriana Lima gevraagd om te komen voor de wedstrijd. Snel daarna, als 15 jarige, eindigde ze als eerste in Ford’s “Supermodel van Brazilië” wedstrijd.
Drie jaar later verhuisde Adriana Lima naar New York en ondertekende een contract met Elite Model Management. Hierna begon haar portfolio snel uit te breiden en verscheen ze in campagnes voor Anna Sui Jeans, Bebe, Benzine, Mossimo, BCBG, Keds, XOXO en Victoria’s Secret en ook op de covers van tijdschriften zoals Vogue en Marie Claire.

Adriana lima stijl
Adriana lima stijl
Adriana lima stijl

Familie en kids

Adriana Lima en haar echtgenoot, de voormalige NBA-speler Marko jaric hebben 2 dochters Valentina en Sienna. Ondanks dat het topmodel twee kinderen op de wereld heeft gezet is haar figuur niet afgezwakt ze is zelfs gespierder dan ooit. Net zoals de rest van de vrouwen kreeg ze haar figuur niet zomaar zo mooi en strak na haar bevalling. Naast haar dieet ging Adriana Lima drie keer per week de boksring in om te trainen. Hierdoor kon ze acht weken na de bevalling de Victoria’s secret show lopen, met een mooi afgetraind lijf.

Adriana lima stijl
Adriana lima stijl
Adriana lima stijl

Adriana Lima stijl

Adriana Lima wordt door velen gezien als een stijlicoon. Ze deelt haar tips met haar fans zodat ook zij er fashionable uit kunnen zien. Zo plaatst ze tweets op Twitter zoals: ‘Add some glamour to a simple outfit with stand-out accessories. xoxo, Adriana.’ Ze heeft toen ook een foto geplaatst van zichzelf in een jurkje en een paar metallic sandalen, grote oorbellen en een zonnebril.
Adriana lima stijl
Adriana lima stijl
Adriana lima stijl

 

The look for less

Adriana Lima trok alle aandacht toen ze de staten in New York opging gekleed in een little black leather dress gepaard met zwarte panty en enkellaarsjes. Wil jij je net zo kleden als Adriana? Ik heb hieronder een gewaagde maar leuke little black dress gekopieerd.

Adriana Lima stijl

 

 

Adriana lima stijl1. Leren jurkje van €58,56 nu voor €36,44 via Asos

2. Zwarte enkellaarsjes voor €32,52 via Asos

3. Zwart cardigan voor €22,00 via Zalando

4. Zwarte panty voor €9,95 via Zalando 

5. Zwarte zonnebril voor €20,82 via Asos

 

Post A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *